Urheilu

Urheilu sen monissa muodoissa on iso osa omaa elämääni. Urheilun ja liikunnan avulla pysyy pää kunnossa ja se on mahtavaa vastapainoa toimistoelämälle. Onko mitään mukavampaa kuin lähteä raskaan työpäivän jälkeen yksin, koiran tai koko perheen kanssa ulos lenkkeilemään.

Juoksu

Yksin liikkumaan lähtiessä on erittäin hyvä vaihtoehto juoksu tai kevyt hölkkä. Vauhti ja matka riippuu monesti käytettävissä olevasta ajasta sekä tietenkin päivän energiatasoista. Välillä tekee mieli mennä lyhyt matka niin kovaa kuin mahdollista. Toisinaan taas tekee mieli hölkötellä mahdollisimman mukavasti ja rauhallisesti pidempiä matkoja. Se on upea fiilis päästä sellaiseen tilaan, että rauhalliseen tahtiin tuntuu kuin voisi juosta vaikka koko päivän. Maisemat vain vaihtuu, ajatukset pyörii päässä ja tyhjenee sieltä yksi kerrallaan. Siihen päälle vielä hyvää musiikkia niin ollaan täydellisen äärellä.

Kävely

Kävely on mahtava tapa katkaista arki ja unohtaa työasiat. Työpäivän jälkeen pieni välipala, vaatteiden vaihto ja ulkoilemaan. Ehdottomasti paras tapa päästä ulkoilemaan töiden päälle on lähteä heti. Muuten kovin usein se sohva ikävä kyllä tuppaa viemään voiton. Siitä koira mukaan lenkkikaveriksi tai vaikka lapsi rattaisiin ja menoksi. Kävelyyn saa uskomattomasti lisää tehoa laittamalla sen hieman ylikokoisen lapsen matkan ajaksi rattaisiin nautiskelemaan. Moni sanookin ettei ole mahdollista käydä lenkillä lasten takia. Väitän sen olevan pelkästään tekosyy, sillä aina löytyy joku ratkaisu miten lähteä. Riippuen lapsen koosta on vaihtoehtoina kantoreppu, rattaat tai vaikka polkupyörä. Vaihtoehtoja riittää jos vain haluat niitä hyödyntää.

Uinti

Uinti on mahtava tapa liikkua ja huuhtoa arjen pölyt. Uinti sopii etenkin perheen kanssa hyvin semmoiseksi kevyeksi välipäivän liikunnaksi. Se pistää todella aineenvaihdunnan töihin, mutta ei ole kuitenkaan yhtä raskasta kuin juoksu tai kävely.

Kuntosali

Jos on mahdollista toisinaan treenata yksin niin silloin kannattaa hyödyntää kuntosalia. Kuntosalilla saa hyvää vaihtelua sekä monipuolisuutta liikuntaan.

Näillä neljällä vaihtoehdolla saa sinkku tai perheellinen mahtavan valikoiman erilaista liikuntaa arjen keskelle. Liikkukaa ja urheilkaa ihmiset se tekee uskomattoman hyvää. Jokaiselle löytyy varmasti se oma liikuntamuoto sekä sopiva aika sekä paikka harrastaa.