Valokuvaus

Valokuvaaminen on mahtava harrastus kaiken muun arjen kiireen ohella. Se on mahtava tapa tehdä jotain ihan muuta kuin töitä tai harrastaa liikuntaa. Tosin monesti tulee kyllä myös tietyllä tapaa yhdistettyä liikunta sekä valokuvaus. Ei se tietysti mikään huono asia ole vaan päinvastoin. Aina on hyvästä jos pystyy yhdistämään työn, huvin, liikunnan tai jopa kaikki näistä.

Luontokuvaus

Tykkään todella liikkua luonnossa keskellä ei mitään. Siellä onkin upeaa liikkua rauhassa ja kuvailla erilaisia luonnon ihmeellisyyksiä sekä tapahtumia. Välillä on myös mukava pysähtyä pidemmäksi aikaa esimerkiksi kahvin kanssa keskelle metsää ja seurata mitä kaikkea alkaakaan tapahtumaan. Jos pysähdyt sopivalle paikalle luontoon, olet hiljaa ja annat luonnolle aikaa niin saat upean shown. Suosittelen vahvasti kokeilemaan tätä.

Perhekuvaus

Perheellisenä ihmisenä myös lasten, koiran sekä tietenkin vaimon kuvaaminen on hyvä vaihtoehto. Sitä tulee liikuttua koko perheen voimin paljon ympäriinsä, joten myös kuvaaminen on aika luontevaa.

Se on upeaa ikuistaa muistoja liian nopeasti kasvavista lapsista eri touhuissa. Sen lisäksi on erittäin mielenkiintoista sekä vaihtelevaa kuvattavaa kuvata noita vikkeliä täynnä ideoita olevia vesseleitä. Aktiivisesta elämästä johtuen myös liikutaan paljon uusissa paikoissa, joten kuvauspaikat vaihtelevat luontevasti jatkuvasti.

Yökuvaus

Yökuvaus on upeaa vastapainoa kaikelle muulle kuvaamiselle. Se on jotain täysin erilaista sekä oma maailmansa. Se vaatii sen, että lähdet yksin pimeille kaduille tai pimeään luontoon. Siinä on tietyissä paikoissa jopa jotain jännittävää. Ehkä se onkin juuri sen takia niin mielenkiintoista.

Yökuvaus vaatii yöllä tai myöhään illalla liikkeelle lähdön ja mitä erikoisempiin paikkoihin menemisen. Se on myös mahtava tapa huomata, että ne täysin arkisetkin paikat näyttää pimeässä ihan eri paikoilta. Se kiireinen ja ihmisiä vilisevä kaupungin keskustakin muuttuu keskellä yötä autioituneeksi erilaisten valojen täyttämäksi kuvauspaikaksi.

Valokuvaaminen on mahtava harrastus monessakin mielessä. Kuvaamalla näkee maailman tietyllä tapaa ihan eri kuvakulmasta. Kuvatessa tulee myös monesti mentyä täysin uusiin paikkoihin hyvien kuvien toivossa. Valokuvatessa myös kätevästi ikuistaa pieniä paloja elämästä sekä maailmasta. Näitä kuvia ja muistoja on sitten mukava katsella vanhempana vuosien päästä.